Bedankt voor je aanmelding voor de Kerst Challenge!

Belangrijk: Maak hier EERST kennis met jouw gezondheidscoach (Geef ons alsjeblieft 10-15 minuten om je de bevestiging per e-mail te sturen)

We hebben de volgende Gezondheidscoach voor je geselecteerd:

Chenine Pals

(Senior Gezondheidscoach)

Hallo, mijn naam is Chenine Pals en wat leuk dat ik jou mag begeleiden naar een gezondere en vitaler fijne kerst.

Ik ga je de komende 3 dagen informatie geven en begeleiden zodat je een beter resultaat krijgt!

Ik ga je vertellen over de drie cruciale stappen die je dient te zetten om lekkerder in je vel te gaan zitten. Volg mijn aanwijzingen en je zult zien dat je gezonder en vitaler je kerst zult beleven.

Inmiddels heb ik al zoveel mensen mogen begeleiden dat ik de aanname durf te doen dat ik ook jouw levensstijl en welzijn zal verbeteren…

Heel veel mensen weten namelijk niet wat ze moeten doen. Ze zijn niet op de hoogte van wat wel en niet helpt. Ze zijn geen gezondheidscoach. En dat is logisch… Er zijn zoveel mensen en nog meer verhalen over wat je wel en niet zo u moeten doen, alleen… hoe weet je nu wat het beste voor jou is?

Dat is nu precies waar ik voor sta. Persoonlijke begeleiding van 50-plussers die een gezonder en vitaler leven willen.

Daarom adviseer ik je om de logische volgende stap te zetten… Laat mij jou in 20 minuten een persoonlijk advies geven zodat je van mij praktische handvatten krijgt die je direct kunt toepassen!

We plannen dan een telefoon- of Skype gesprek waarin ik precies aangeef WAAR je WAT dient te veranderen om je gezondheid te verbeteren.

En omdat jij de eerste stap gezet hebt naar een gezonder en vitaler leven bied ik je die nu niet aan voor de € 95,- die zo’n gezondheidscheck kost maar voor slechts € 7,-

 

JA, SLECHTS € 7,-

 

Zit er een addertje onder het gras? Natuurlijk zou ik je daarna graag verder begeleiden met een van onze andere diensten en producten. Maar dat neemt niet weg dat je tijdens dit gesprek heel veel waardevolle persoonlijke tips krijgt en je helemaal vrij bent om de volgende logische stappen te zetten. Natuurlijk zou ik het hartstikke leuk vinden als ik je daar verder mee mag helpen!

Met vitale groet,
Chenine Pals

Ja! ik wil 74% besparen EN meer resultaat uit mijn Kerst Challenge halen… NU!

WAARSCHUWING: We gaan binnenkort de prijs weer verhogen naar € 95,-… dus vraag jouw individuele gesprek NU aan!

Secure CheckoutVeilig Afrekenen

Satisfaction GuaranteeTevredenheids Garantie

Niet goed? Geld terug!

Privacy ProtectedPrivacy Beschermd

Start typing and press Enter to search